20-29 ianuarie 2017– Chemare la 10 zile de post și rugăciune pentru România

Share Button

Alfa Omega TV si Rețeaua de Rugăciune pentru România

20-29 ianuarie 2017– Chemare la 10 zile de post și rugăciune pentru România

Ezra 8:21 (…am vestit un post de smerire înaintea Dumnezeului nostru, ca să cerem de la El o călătorie fericită pentru noi, copiii noștri si pentru tot ce era al nostru)

Daniel 1:8 (Daniel s-a hotărât să nu se spurce cu bucatele alese ale împăratului…)- mâncarea era dedicata idolilor, iar oricine o mânca se închina idolilor

Țara noastră intră într-un sezon nou, cu schimbări majore interne si internaționale . E un drum nou în plan intern, prin ridicarea noilor autorități în țară – noul Parlament, noul Guvern.

E un drum nou, cu reașezări importante în relațiile internaționale, pornind de la schimbarea conducerii din SUA (20 ian), care are altă viziune asupra relațiilor SUA cu Israelul, cu Rusia , cu Europa. Această nouă conducere din SUA va avea un impact important în plan spiritual, nu doar în SUA ci și în zona noastră – Europa, Orientul Mijlociu, Israel.

La acest nou început, vă chemăm să ne rugăm pentru 2 motive:

  1. Să ne smerim inimile- un post de smerire la acest nou început (Ezra 8:21), de separare de valorile lumii, de pocăință față de tot ce înseamnă închinare greșită, idolatrie (Daniel 1:8; Ezra 9). Să ne rugăm pentru o trezire a rugăciunii, a dedicării si a sfințirii în România, ca să fim ascunși cu Hristos în Dumnezeu- locul siguranței și al autorității noastre (Efeseni 1:3-14; Efeseni 2:6-10; Ezra 9:9; Isaia 26:1-4).
  1. Alinierea României la planul Domnului pentru țara noastră – relațiile României cu SUA, cu Rusia, cu țările vecine, cu EU și țările europene, cu Israelul și Orientul Mijlociu, poziția țării noastre in NATO.

    Să ne rugăm pentru noile autorități din România – pentru revelația chemării lor – ca oameni ridicați în dregătorii prin Voia Domnului, pentru frică sfântă de Domnul, pentru înțelepciune de sus, revelație, călăuzire în decizii, pentru integritate. Să ne rugăm pentru Președinte, Parlament, Guvern – pentru viziune clară asupra politicii internaționale a României în acest context nou pe plan mondial.

    Să ne rugăm pentru pacea și securitatea țării, protecția populației și a teritoriului României, binecuvântarea Domnului peste România ca stat național unitar român.

Domnul să facă să lumineze Fața Lui peste România și să ne dea pacea! (Num. 6:24-26)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *