Mană profetică

Cuvânt profetic proaspăt pentru sufletul tău.

Citește

Te-ai gândit vreodată ce mare binecuvântare reprezintă națiunea Israel pentru lumea întreagă? Așa cum Isus este Fiul lui Dumnezeu, Cel care are toată puterea în această lume, Unul la care putem privi cu toții... Fiul lui Dumnezeu, Care nu ne va părăsi niciodată, Fiul lui Dumnezeu, spre Care ne putem îndrepta toate temerile, dezamăgirile, așteptările noastre, la fel națiunea Israel reprezintă o binecuvântare, chiar dacă mulți nu văd acest lucru. Națiunea Israel a fost predestinată de Dumnezeu să fie lumina națiunilor lumii. Cartea scrisă despre progresele și creațiile evreilor ne oferă o înțelegere a modului în care Dumnezeu a folosit această națiune să ocupe un loc principal printre câștigătorii premiul Nobel pentru pace. Astăzi, Israel este o națiune accesată de foarte multe alte națiuni, bucurându-se de binecuvântările care curg în urma alinierii lor la această națiune. Tu și eu, putem de asemenea să ne aliniem viețile personale la această națiune și să ne poziționăm sub umbrela binecuvântării.
mar, Mai 23, 2017
Source: Mana profetica
Trăim într-o vreme în care sloganul „ochi pentru ochi și dintre pentru dinte” este foarte relevant în viața de zi cu zi. Ridicarea zidurilor de apărare, tolerarea unor practici desfrânate stau împotriva voii lui Dumnezeu pentru viețile noastre. Cum vom putea scăpa de înșelătoriile diavolului și să ne poziționăm pe calea cea dreaptă, calea cea veche? Lucrul acesta se va întâmpla atunci când urmărim credința, mila, pacea, când chemăm pe Domnul dintr-o inimă curată, când ne abatem de la întrebările necugetate și nefolositoare care dau naștere la certuri. Dacă ne întoarcem la puterea binecuvântării, prin cuvintele și faptele noastre, cerându-I lui Dumnezeu binecuvântarea peste situații specifice, atunci PUTEREA lui Dumnezeu te va păzi de toate capcanele vrăjmașului.
mar, Mai 09, 2017
Source: Mana profetica
În urma multor cereri de rugăciuni primite, am conștientizat în această dimineață faptul că există o așa de mare nevoie de a afirma Cuvântul lui Dumnezeu și de a ne încuraja prin el. A te baza pe Cuvântul lui Dumnezeu înseamnă a declara și a decreta Cuvântul peste circumstanțe. Vrăjmașul se joacă cu mintea ta. El este înșelătorul fraților. Nu te lăsa prins de minciuna vrăjmașului. Stârnește credința în inima ta și du-ți mântuirea până la capăt cu frică și cu tremur înaintea Dumnezeului sfânt, Cel care poate să facă mult mai mult decât gândești sau îți imaginezi. Amintește-ți faptul că suntem chemați să trăim într-o Împărăție care nu poate fi clătinată.
lun, Mai 08, 2017
Source: Mana profetica
Reflectând la situația lumii actuale, starea economică, creșterea numărului de acte teroriste, familii deportate... toate aceste circumstanțe sunt copleșitoare și afectează credința și încrederea oamenilor. Dumnezeu deschide o cale care ne va întări mintea, va dicta sistemul nostru de credință, emoțiile noastre și starea noastră în general. Calea aceasta devine o realitate atunci când ne facem obiceiul să aruncăm poverile noastre asupra Lui. Acest obicei te va susține în perioada aceasta de necazuri. Atunci când arunci poverile tale asupra Domnului, tu Îi dai de fapt voie lui Dumnezeu să lucreze în tine și prin tine, Îl lași să Se miște în zona ta specifică de îngrijorare, neliniște și preocupare. Atunci când arunci poverile tale asupra Domnului tu faci loc neprihănirii lui Dumnezeu să crească în tine și să fie răspândită în jur prin tine. Mărturia ta va îi va inspira pe cei din jurul tău și le va da curaj să facă la fel.
vin, Mai 05, 2017
Source: Mana profetica
Văd o doamnă trecută de vârsta de 30 de ani. Aceasta privește înspre grădina pe care o are și se gândește la viitorul ei. Tot ce vede este numai întuneric. Dumnezeu vrea să îți schimbe vorbirea. Dacă vei începe să fii atentă la vorbire și vei începe să rostești Cuvântul lui Dumnezeu cu privire la viitorul tău, dacă Îi vei permite Duhului Sfânt să te ghideze, atunci viitorul tău se va schimba într-un mod extraordinar. Dumnezeu începe să deschidă uși și să te binecuvânteze în timp ce trăiești în ascultare de El!
mie, Mai 03, 2017
Source: Mana profetica
Iosafat ne stă ca exemplu de înăbușire a atacurilor vrăjmașilor prin laudă și cântare la adresa lui Dumnezeu. Uitându-ne în original la verbul și substantivul de mai jos, primim o imagine mai clară a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat... Rădăcina verbului שפט (shapat) înseamnă „a judeca” sau „a guverna”. Acest verb acoperă funcții cuprinzătoare în domeniul legislativ, executiv și judiciar.
joi, Mar 30, 2017
Source: Mana profetica