Mană profetică

Cuvânt profetic proaspăt pentru sufletul tău.

Citește

Curajul spiritual este cea mai mare nevoie pentru atât de mulți dintre noi astăzi. Probabil am auzit învățături excelente și am citit mai multe traduceri ale Bibliei. Dar ceea ce trebuie să facem este să ”înflăcărăm” lucrarea Duhului în noi. Trebuie să ne predăm din nou lui Dumnezeu prin rugăciune, lectură biblică și o nouă dăruire Duhului Sfânt. De asemenea, trebuie să ne separăm de gânduri, cuvinte și acțiuni care împiedică fluxul Duhului. Scriptura spune: ”Apropiați-vă de Dumnezeu și El se va apropia de voi” (Iacov 4: 8). Dacă ne apropiem cu umilință de o nouă intimitate cu Dumnezeu, credeți că El ne va îndepărta? Dacă Dumnezeu L-a dat la moarte pe Isus în timp ce noi eram încă păcătoși, atunci credeți că El cai Tată al nostru ceresc, va respinge cererea noastră de mai multă îndrăzneală și curaj a Duhului? Asta ar nega tot ceea ce știm despre El din Scriptură! Câți credincioși ajung până la sfârșitul vieții lor și se simt ca și cum ar fi ratat oarecum scopul deplin al planului lui Dumnezeu pentru viețile lor? Ei cred că Dumnezeu poate avea ceva planificat în dreptul lor, dar El i-a evitat cumva. Acesta este un gând trist. Dar dacă lăsăm ca Duhul Lui să ne miște inimile, vom vedea planurile și scopurile Sale împlinite. Nu vom ajunge la sfârșitul vieții noastre să regretăm atâtea oportunități ratate în care puteam face mai multe pentru Hristos. Viitorul nostru va fi determinat de modul în care Îi permitem lui Dumnezeu Duhul Sfânt să lucreze în noi și prin noi. Putem trăi zilele noastre în ezitări înfricoșătoare și în presupuneri, sau putem ”să renunțăm la ce credem noi și să-L lăsăm pe Dumnezeu să acționeze.” Planul lui Dumnezeu pentru noi nu este despre cine suntem noi și despre ce talente avem. Este vorba despre resursele și harul pe care ni le-a promis El. ”Aşa că putem zice plini de încredere: „Domnul este ajutorul meu, nu mă voi teme: ce mi-ar putea face omul?” (Evrei 13: 6, sublinierea adăugată)
lun, iul. 16, 2018
Source: Mana profetica
2015-vara-01-MP-810px
Ca şi copii ai lui Dumnezeu, de multe ori suntem prigoniţi când facem fapte bune, sau când credem în Cuvântul lui Dumnezeu, deoarece diavolul îşi doreşte o societate fără speranţă. În timp ce meditam la acest verset din Apocalipsa am văzut într-o vedenie o persoană prigonită de familia ei pentru că refuză să meargă la o anumită biserică. Această persoană refuză să meargă la biserica în cauză deoarece Dumnezeu i-a descoperit anumite lucruri despre această biserică, lucruri care nu sunt după voia lui Dumnezeu. Deşi îţi este foarte greu, nu poţi să-ţi compromiţi credinţa în Dumnezeu. Dumnezeu ţi se va descoperi într-un mod uimitor, atâta timp cât nu-ţi pierzi credinţa în Isus Hristos. Nu ceda, deşi uneori simţi că eşti singur. Nu uita că Dumnezeu e de partea ta!
mie, iul. 08, 2015
Source: Mana profetica
manaprofetica primavara1 250
Îl aud pe Duhul Domnului asigurându-i pe mulți astăzi de intrarea lor într-o vreme a restaurării. Vrăjmașul a furat din multe domenii din viața voastră în ce privește finanțele, sănătatea sau relațiile. Îi văd pe unii cărora le-a mers bine în domeniul afacerilor, însă de câțiva ani încoace, lucrurile s-au schimbat. Toți acești ani din urmă au constituit vremea testării credinței voastre. Cuvântul lui Dumnezeu îți vorbește astăzi astfel: „Nu fii descurajat, căci acum e timpul să intri într-un sezon al restaurării. Dumnezeu va restaura toate domeniile din care ți-a fost furat ceva. Lacrimile tale se vor schimba în bucurie. Chiar și cei ce sărbătoreau căderea ta în sezonul rece al vieții tale, se vor ascunde de tine, deoarece revenirea ta va fi mult mai măreață decât au fost obstacolele prin care ai trecut.” (Romani 8:18; Psalmul 107:1; Psalmul 23:3; 2 Corinteni 13:9)
mar, iun. 02, 2015
Source: Mana profetica