Resurse recomandate

Am ales pentru tine o varietate de resurse
care să te ajute să crești în practica și înțelegerea rugăciunii.

Citește mai mult

Acest album DVD contine 7 emisiuni de televiziune „Puterea Rugaciunii” realizate pe baza cartii „Secretul rugaciunii”, avandu-l ca autor pe Daniel N. Matei.

Detalii/Comandă


Aceasta carte contine multa revelatie si este o carte care motiveaza. Dutch Sheets reuseste sa arunce o lumina fascinanta asupra acestui subiect.

Detalii/Comandă

Rugaciunile voastre au puterea de a proteja! Aceasta carte te va invata totul despre rolul crucial al strajerului – un rol pe care ti-l poti asuma.

Detalii/Comandă


Dutch Sheets le reaminteste credinciosilor ca Dumnezeu este raspunzator si ca El intentioneaza ca oamenii Lui sa fie biruitori.

Detalii/Comandă

„Stapanind portile vrajmasului” este o carte de referinta in domeniul mijlocirii, un manual practic pentru armata de rugaciune a lui Dumnezeu.

Detalii/Comandă


Acest ghid îți oferă importante răspunsuri la întrebări precum: „De ce durează atât de mult să primesc răspunsuri la rugăciunile mele?”, „Ce pot face pentru a atinge un alt nivel în viața mea de rugăciune?”

Detalii/Comandă

În această carte Michael Kimuli comprimă principiile cheie ale rugăciunii într-un rezumat simplu, dar în același timp puternic, care cu siguranță va face o diferență în viața celor care doresc să se roage mai eficient.

Detalii/Comandă


Acesta este un ghid provocator care te va ajuta să te ţii strâns de conceptele cheie din spatele mijlocirii.

Detalii/Comandă

O carte care vorbește despre faptul că tu ai acces la puterea care mută munții. Însă pentru a putea face aceasta trebuie să afli care este secretul care se află la baza acestei promisiuni.

Detalii/Comandă


Scrisă de un apostol cu inimă de mijlocitor, această carte oferă o înțelegere deosebită a puterii rugăciunii. Dacă dorești să cunoști inima lui Dumnezeu pentru aceste vremuri, citește această carte!

Detalii/Comandă

Folosind această carte, credincioșii pot să-L cunoască pe Isus într-un mod profund, cum să învingă puterile întunericului și să ajungă plin de putere în Împărăția lui Dumnezeu.

Detalii/Comandă


Într-unul dintre cele mai întunecate ceasuri ale istoriei, Isus Hristos a avut cutezanța să-și învețe ucenicii o rugăciune atât de șocantă încât ea continuă să sfideze logica omenească.

Detalii/Comandă

După cum dușmanii au luptat cu Iosua în Țara Promisă, tot astfel dușmanul se va lupta cu noi pe măsură ce ne apropiem de terenul spiritual promis de Dumnezeu.

Detalii/Comandă


Acest best-seller este scris din experiențムproprie șŸi descrie modul în care un creșŸtin poate fi eliberat de sub stăpâ˜nirea demonicムprin rugăƒciune personalムșŸi prin aplicarea adevaărului biblic.

Detalii/Comandă

Această carte vorbește despre modul în care trebuie să ne luptăm pentru a ne captura orașele de la dușmanii noștri, care stau la porțile noastre.

Detalii/Comandă


Rugăciuni care Aduc Cerul pe Pământ este manualul tău de referință pentru puterea de vindecare a lui Dumnezeu, combinând rugăciuni puternice cu declarații luate din Scriptură.

Detalii/Comandă

Vei învăța despre două dintre cele mai puternice perioade din zi pentru rugăciune și despre ungerea pentru străpungere pe care o aduce postul.

Detalii/Comandă


John Eckhardt îți arată cum să treci dincolo de cotidian în favoarea supranaturală a lui Dumnezeu. Cheia este simpla cerere. Cere-i lui Dumnezeu să te binecuvânteze – El aude și răspunde întotdeauna!

Detalii/Comandă

Combinând rugăciuni puternice cu declarații luate din Scriptură, această carte te ajută să stai puternic în credință, identificând domeniile din viața ta în care s-ar putea să fii vulnerabil la atacurile Satanei.

Detalii/Comandă


Combinând rugăciuni puternice cu declarații luate din Scriptură, ea identifică douăsprezece modalități prin care are loc vindecarea.

Detalii/Comandă

„Rugăciuni care Alungă Demoni” este manualul vostru de referință pentru înfrângerea diavolului. Rupeți puterile întunericului și eliberați binecuvântarea și favoarea Domnului peste viața voastră chiar astăzi!

Detalii/Comandă