10 minute despre rugăciune

Unde mergi atunci când ai probleme? Încercările, problemele și durerile vin în viața oricărui om. Se prea poate ca în momentul de față să treci prin momente care îți tulbură inima și te întrebi dacă se vor îndrepta vreodată lucrurile. Vestea bună este că Isus ne-a învățat cu privire la acest lucru. Tu poți birui prin El!
mar, mart. 24, 2015
Source: 10 minute despre rugăciune
Ce facă atunci când nu simți că vrei să te rogi... în acele vremuri în care Dumnezeu pare departe? Cindy Jacobs ne arată cum să ne împrospătăm viața de rugăciune atunci când suntem pierduți în pustia neîncrederii.
vin, feb. 06, 2015
Source: 10 minute despre rugăciune
Te rogi acea „rugăciune perfectă”? Care este „rugăciunea perfectă”? O știi sub numele „Tatăl nostru” și se regăsește în Matei 6:9-13. Vei fi surprins să descoperi cât de bine poate fi aplicată această rugăciune arhicunoscută în viața noastră. Cindy Jacobs explică această rugăciune.
vin, feb. 06, 2015
Source: 10 minute despre rugăciune
Nu putem - nici măcar pentru o clipă - să lăsăm garda spirituală jos. Cu siguranță trebuie să ne rugăm neîncetat (1 Tesaloniceni 5:17) și, chiar mai important, să știm cum să ne rugăm. Trebuie să fim vigilenți pentru a ne ruga în acord cu îndrumările lui Dumnezeu ÎNAINTE ca dușmanul să lovească. Cindy Jacobs aplică Psalmul 91 și ridică un scut de rugăciune peste națiune și familie.
joi, feb. 05, 2015
Source: 10 minute despre rugăciune
Romani 8:28 spune „De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, și anume spre binele celor ce sunt chemați după planul Său.” Cum răspunzi atunci când se întâmplă lucruri rele? Care este primul lucru pe care îl spui atunci când te confrunți cu o încercare sau o tragedie? Cindy Jacobs ne vorbește despre cum să ne rugăm cu putere și credință atunci când se întâmplă lucruri rele.
joi, feb. 05, 2015
Source: 10 minute despre rugăciune
Luca 18:1 ne spune „Isus le-a spus o pildă, ca să le arate că trebuie să se roage necurmat și să nu se lase.” De multe ori în viață am început să ne rugăm pentru anumite lucruri, dar ne-am pierdut inima între timp deoarece rugăciunile nu par a fi ascultate. Ei bine, noi știm dintr-o perspectivă biblică faptul că Dumnezeu răspunde oricărei rugăciuni. Suntem noi însă suficient de disciplinați să continuăm să ne rugăm pentru a primi răspunsul? Cindy Jacobs ne încurajează și ne învață să ne rugăm până când se împlinește ceea ce am cerut.
joi, feb. 05, 2015
Source: 10 minute despre rugăciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *