10 minute despre rugăciune

Iacov 5:16 spune „Mărturisiți-vă unii altora păcatele şi rugați-vă unii pentru alții, ca să fiți vindecați. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.” Cu toții dorim să ne rugăm perseverent și eficient, însă nu atingem toți ținta... Cindy Jacobs ne descoperă tiparul biblic al rugăciunii perseverente care își atinge ținta.
joi, feb. 05, 2015
Source: 10 minute despre rugăciune
Matei 18:19-20 spune „Vă mai spun iarăși că, dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi dat de Tatăl Meu care este în ceruri. Căci acolo unde sunt doi sau trei adunați în Numele Meu, sunt și Eu în mijlocul lor.” Cindy Jacobs vorbește despre puterea rugăciunii în învoire.
joi, feb. 05, 2015
Source: 10 minute despre rugăciune
În timp ce vă aflați în procesul de a primi răspunsuri la rugăciunile de lungă durată, este important să înțelegeți tipul de blocaje care vă pot afecta înaintarea. Uneori, viața ne poate surprinde prin circumstanțe neplăcute și riscăm să ne pierdem credința. Cindy Jacobs ne ajută să înțelegem mai bine unele dintre motivele pentru care s-ar putea să nu primim răspuns rugăciunilor.
joi, feb. 05, 2015
Source: 10 minute despre rugăciune
Dumnezeu a stabilit legea rugăciunii pentru a fi forța de guvernare prin care voia Lui să se facă pe pământ așa cum se face în cer, iar din acest motiv a ales ca noi să Îi fim parteneri pentru a o vedea îndeplinită. Noi nu trebuie să întrebăm dacă Dumnezeu vrea ca voia Sa să se facă pe pământ, precum se face în cer, pentru că deja știm acest lucru, citind Matei 6:10. Cindy Jacobs continuă să ne vorbească despre cum să ne rugăm după voia lui Dumnezeu rostind „rugăciuni perfecte”.
joi, feb. 05, 2015
Source: 10 minute despre rugăciune
Există perioade în care voia lui Dumnezeu ni se poate părea îndoielnică și chiar perioade în care firea noastră se împotrivește. Dar, așa cum menționam anterior, Scriptura ne descoperă voia Lui în foarte multe cazuri, astfel încât pur și simplu nu mai avem nevoie să ne agățăm de acea formulă: „Dacă este voia Ta”. Nu este liniștitor să știm că Dumnezeu și-a revelat deja voia Sa în Scriptură? Este foarte important să ne rugăm după voia lui Dumnezeu! Cum te rogi pentru voia lui Dumnezeu în viața ta? Cindy Jacobs ne explică.
joi, feb. 05, 2015
Source: 10 minute despre rugăciune
A te ruga cu credință este la fel de important ca a rosti rugăciunea. Trebuie să credem și să avem încredere în Dumnezeu atunci când Îi cerem ceva! Cindy Jacobs ne vorbește despre importanța de-a ne ruga cu credință.
joi, feb. 05, 2015
Source: 10 minute despre rugăciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *