5-7 octombrie 2018 – Chemare la trei zile de post și rugăciune ca al Esterei

Share Button

Alfa Omega TV și Rețeaua de Rugăciune pentru România  vă cheamă să ne unim în post și rugăciune pentru România

Perioada 17 septembrie -7 octombrie 2018 – 21 Zile de post și rugăciune pentru ROMÂNIA:

(2 Cronici 7:14; Daniel 9:3-21)

PENTRU ULTIMELE 3 ZILE DIN ACEASTĂ PERIOADĂ ,

Vă îndemnăm SĂ NE UNIM cu TOȚII în zilele de  5-7 octombrie (VINERI, SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ) ÎN  LUPTĂ în POST și RUGĂCIUNE, ca ESTERA, pentru REFERENDUM. Pentru o vreme ca aceasta…


Descarcă PDF

NE RUGĂM:

  • Pentru PARTICIPARE MASIVĂ LA VOT A POPULAȚIEI, ca orice indiferență, apatie să fie făcute fără putere și populația să-și folosească această libertate de a vota. Să ne rugăm pentru UN MIRACOL de participare al locuitorilor țării la vot.

  • Pentru TREZIREA CONȘTIINȚELOR ROMÂNILOR, pentru revelația Voii lui Dumnezeu în inima fiecăruia.

  • Pentru TREZIREA CREȘTINILOR și UNITATE în Biserica Domnului din România.

  • Pentru REVELAȚIA CONSECINȚELOR acestui referendum asupra viitorului țării, în special al COPIILOR.

  • Pentru ANIHILAREA LUCRĂRILOR ÎNTUNERICULUI de intimidare, manipulare, de confuzie, minciună, prin care se descurajează oamenii să voteze conform conștiinței personale

  • Pentru ajutorul Domnului în acest ceas de mare cumpănă pentru țara noastră, să ne POCĂIM și să ne RUGĂM pentru ca, în îndurarea Lui, DOMNUL SĂ NE TRIMITĂ AJUTOR DIN CER, prin lucrarea în putere a Duhului Sfânt în inimile românilor, prin armatele Lui de îngeri. Să ne rugăm pentru un miracol de izbăvire pentru România, ca, în bunătatea Lui, Domnul să ne asculte prin MINUNI! (Ps 65:5)!

  • Să chemăm Numele Domnului peste România, peste acest referendum și să ne rugăm: TATĂ, VIE ÎMPĂRĂȚIA TA, FACĂ-SE VOIA TA, PRECUM ÎN CER, AȘA ȘI PE PĂMÂNT, ACUM, ÎN ROMÂNIA!

Fie Numele Domnului Isus Hristos înălţat peste România!

2 Comments for “5-7 octombrie 2018 – Chemare la trei zile de post și rugăciune ca al Esterei”

Anda

says:

Si un post pentru pocainta recomand..in special pentru ca aproape tot poporul a fost de acrd sau s—a bucurat,sa a participat la uciderea sotilor Ceausescu.
Oricat de mult ar fi gresit,noi nu aveam dreptul la omor,razbunare sau ura.Din aceasta cauza tara merge din.mai rau in mai rau.
Dumnezeu spune ca razbunarea e a lui, iar Isus spune sa ne iubim dusmanul.De aceea toata tara sufera.Pocaiti—va oamen buni si de acest pacat,ca Dumnezeu sa ne tamduiasca tara precum spune in 2Cronici:” Daca poporul meu peste care este chemat numele Meu se va smeri si se va ruga”..”ii voi tamadui tara”. Nu retin versul complet dar rugaciune si smerenie si mai ales pocainta si recunoasterea pacatului e farte important.Cati dintre noi s—au pocait pentru acest pacat comun?

Popa Andrada

says:

Rugaciunea noastra este exact aceasta: „Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara”. Fie ca Dumnezeu sa lumineze pe cat mai multi oameni si sa implinim cu totii acest verset, pentru ca tara noastra sa fie vindecata pe deplin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *